Wat doen wij

 

COLORADO MACRIDER klein

 

"Because, as a rule, the horse must take pleasure in his work. Otherwise, he and his rider will not be able to accomplish anything graceful.
                                  Antoine de Pluvinel 

Paarden die wij beleren, trainen en uitbrengen in de sport, worden gereden door Raymond Geraedts. Hij beoordeeld eerst wat het paard kan en aan kan, en gaat dan rustig en met beleid te werk. Raymond rijdt diverse paarden op verschillende niveaus van de dressuursport van het M tot en met de Zware Tour. Op deze niveaus kan hij op verzoek ook paarden van klanten uitbrengen in de dressuursport.

 

 

afbeelding stal final

 

Door de liefde voor paarden van oudershuis uit, fokken wij al meer dan 30 jaar kwaliteitsvolle, gezonde en bruikbare Friese paarden. De zwarte schoonheden staan bekend om hun enorme uitstraling, bereidwilligheid om te werken, hebben een eerlijk karakter, leren snel en zijn voor meerdere takken van paardensport te gebruiken.
Onze fokkerij biedt ook enkele kwaliteitsvolle warmbloedpaarden, die geselecteerd worden op hun geschiktheid voor de dressuursport.
We doen ons best om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw wensen en een paard te zoeken dat bij u past.
Onze ervaring is dat “de klik en het vertrouwde gevoel” met het paard wat u koopt er gelijk moet zijn, de rest kan dan in de toekomst groeien.
Wilt u een paard meerdere keren komen bekijken of proberen, dan is dit ook geen probleem; wij maken graag tijd voor u.

 

 

COLORADO MACRIDER2

 

Jonge, getalenteerde paarden worden door onze professionele medewerkers opgevoed, getraind, keuringsklaar gemaakt en/of uitgebracht op wedstrijden.
Ons bedrijf en medewerkers beschikken over uitgebreide trainingsmogelijkheden en over de nodige ervaring om uw paard optimaal te beleren, corrigeren of uw paard verkeersmak te maken. Ieder paard krijgt bij ons zijn persoonlijk aangepast trainingsschema, de een leert snel terwijl de ander veel tijd en geduld nodig heeft; ons team richt zich helemaal op het paard en past alles waar nodig aan. Paarden die wij beleren, trainen en uitbrengen in de sport, worden gereden door Raymond Geraedts. Hij beoordeelt eerst wat het paard kan en aan kan, en gaat dan rustig en met beleid te werk. Raymond rijdt diverse paarden in verschillende niveaus van de dressuursport, van het M tot en met de Zware Tour. Binnen deze niveaus kan hij op verzoek ook paarden van klanten uitbrengen in de dressuursport. Raymond maakt daarnaast deel uit van het MacRider team. Meer daarover in een aparte rubriek in het menu hiernaast.

 

 

BlackBorn 9 klein

 

  

Ons bedrijf biedt u ook de mogelijkheid om uw paard in de opfok te plaatsen. De jonge paarden verblijven bij ons in groepsverband. Ze staan met ± 6 paarden in ruime loopstallen van +/- 10 x 5 mtr. en genieten van dagelijks weidegang, ook in het winterseizoen.

Kleinschalig bieden wij pensionstalling aan, wij hebben een gezellige stal, waar rust voor de paarden heerst en waar iedere eigenaar, recreant of wedstrijdruiter, voldoende rijmogelijkheden heeft.