Aankoop Service en Garantie

BlackBorn 12

 


Op zoek gaan naar een passend paard is een spannende en moeilijke keuze. Als u ons uw wensen en eisen laat weten dan kan ons team u helpen bij het vinden van uw droompaard. Wij bieden kwaliteitsvolle, gezonde paarden aan. Zowel paarden geschikt voor de sport als paarden voor de recreatie, tegen eerlijke prijzen. Alle paarden worden eerst door ons beoordeeld op geschiktheid en karakter. Dit betekent zowel gedrag op stal, aan het werk, in de omgang, op buitenrit en in de weide. Zo kunnen wij u als koper een helder en duidelijk advies geven over uw toekomstige paard. De meeste paarden die wij te koop aanbieden zijn reeds beleerd: zadelmak of goed doorgereden onder het zadel of beleerd voor de koets. Indien u interesse heeft in een paard dat nog niet beleerd is dan wil ons team dit graag voor u doen.Een stukje extra service bieden wij door u indien gewenst ,na de aankoop van het paard u een tijd te begeleiden met het rijden. Dit kan zowel bij ons op het bedrijf als op locatie. Ook kunt u telefonisch of via internet altijd om advies vragen.Omdat wij veelal hengsten te koop aanbieden, kunnen wij u een zorgeloze castratieservice aanbieden. Indien u kiest voor een van onze hengsten en u wilt hem gecastreerd hebben, dan kan de castratie bij ons op stal gebeuren op risico van ons. De kosten die u draagt voor een normale castratie liggen tussen de 200 en 250 euro. Dit gebeurt door een van onze gerenommeerde dierenartsen. Ook na de castratie zal het paard door de dierenarts nauwlettend in de gaten worden gehouden.

 

 

afbeelding stal final

 


Over de hele wereld is er vraag naar goede gezonden paarden . Het exporteren van paarden brengt een hoop papierwerk met zich mee, wij kunnen dan ook zonder enige moeite alle transport en evt, export papieren incl. gezondheidscertificaten, bloed- en CEM-testen, voor u regelen.

Binnen Europa kunnen de paarden binnen 7 dagen bij u thuis zijn. De paarden worden met een professioneel transport bedrijf vervoerd.
Voor export per vliegtuig regelen wij ook vliegtickets en natuurlijk het transport naar het vliegveld.


 

 

 

 

 

Wij willen de klant graag tevreden zien. In een koopovereenkomst leggen wij met u de gemaakte afspraken vast betreft proef periode of evt omruil garantie.  Voor meer informatie hierover staan wij u graag te woord.