Veel plezier met het bekijken van de paarden die wij te koop hebben, mocht uw droompaard er niet bij staan neem dan gerust contact met ons op , niet alle paarden die wij in de verkoop hebben staan op de site !
Wij kunnen transport en eventuele export documenten voor u regelen.

Have fun with looking to the horses that we have for sale, if you can't find your dream horse between it, don't worry just contact us.
Not al the horses we have for sale are on the website!
We can arrange all the export documentation for you, including healthcerfiticates, bloodtests, transport to the airport and flighttickets.

Aanbod Paarden / for sale

Onze prachtige Versace van Ravensbos , beschikt over alleen maar over top fries dressuurbloed in zijn aders!

Hij is een zoon van de friese dressuurhengst Bartele 472 , zijn moeder Mooiedame van Ravensbos, zelf Z2 dressuur is een dochter van de hengst Aan 416 die ook zelf z dressuur is.

Met zijn 1.68 mtr groot, super luxe type, prachtig lang behang en een top karakter is het een droompaard zoals iedereen hem zich wenst!!!

Versace beschikt over 3 zeer goede gangen,hij kan goed stappen , draaft met veel kracht en schwung en laat zich hierin ook al goed schakelen. De galop is voor een fries heel goed met veel afdruk en kracht.

Door zijn kwaliteit in gangen, top karakter en mega goede werkwillige instelling is hij met zijn 5 jaar al M dressuur.
Hij heeft alles in huis voor het grote werk, hij laat in zijn training ook echt zien hier geschikt voor te zijn,spelenderwijs nemen we in de training ook al meerdere oefeningen mee van de hogere klassen.

Hij is op wedstrijd echt een voorbeeldig paard, gedraag zich voorbeeldig, geen hengsten gedrag en is met zijn aandacht alleen bezig met zijn ruiter.

Door zijn werkwillige instelling en vermogen lijkt Versace ons niet geschikt voor een amateur/beginner.

Versace is bij ons geboren, als jong paard opgegroeid in de kudde en daardoor mega sociaal met andere paarden. altijd netjes ontwormt en gekapt.
Hij is als bijna 3 jarige volledig klinisch en rontgenologisch goed gekeurd voor de sport, alle keuringen zijn toegestaan k.k.

prijsindicatie: hogere prijsklasse

Wij hebben een filmpje van hem beschikbaar los en onder het zadel, deze kunt u opvragen via whatsapp op het nummer 0031 620045036

Geslacht:HENGST
Kleur:ZWART
Geboorte jaar:2014
Hoogte:168
Training:M DRESSUUR